Naslednje tekme  

   

Zadnje tekme  

   

NK Radenska Slatina prejemnik zlatega priznanja

Generalna skupščina Svetovne turistične organizacije pri Organizaciji Združenih narodov je 27. septembra 1970 sprejela svoj statut in ta dan se kot Svetovni dan turizma praznuje od leta 1980 dalje. V Radencih v čast tega prazničnega dne vsako leto podelijo priznanja za urejenost naselij, krajev, ustanov... v okviru projekta »Moja dežela lepa in gostoljubna«. Letos se je komisija, ki jo pri Občini Radenci vodi Rade Bakračević, odločila, da podeli šest priznanj (dve zlati, dve srebrni in dve bronasti).

Podelitev tokratnih priznanj so združili s praznovanjem Svetovnega dneva srca, ki je po odločitvi Svetovne federacije za srce (WHF) vsako leto 29. septembra. Zlato priznanje smo prejeli skupaj z Zavodom za turizem in šport Radenci tudi NK Radenska Slatina za Športno rekreativni center Slatina za najbolj urejeni objekt in okolico, najlepši in najbolj zabavni objekt, najlepše urejeno igrišče in okolico, za urejen objekt, ki je primeren za druženje vseh generacij.

Priznanje je v imenu NK Radenske Slatine prevzel Andrej Horvat.

Vsi dobitniki priznanj: Zlati priznanji sta prejela: DOSOR, Dom starejših občanov Radenci (za najlepše urejeno okolico, vrt - vsak kotiček je zgodba zase, za izvedbo številnih odmevnih prireditev in aktivnosti, za pozitivno in prijazno osebje, za lično urejeno notranjost, ki daje prijazen in domači izgled ter za stalno skrb za stanovalce in zaposlene) in ZTiŠ (Zavod za turizem in šport Radenci) ter Nogometni klub Slatina za Športno rekreativni center Slatina (za najbolj urejeni objekt in okolico, najlepši in najbolj zabavni objekt, najlepše urejeno igrišče in okolico, za urejen objekt, ki je primeren za druženje vseh generacij). Srebrni priznanji sta prejela: Turistično društvo Klopotec Kapela (za uspešno delovanje in izvajanje raznih aktivnosti skozi vse leto, za vključevanje mladih članov, za sodelovanje z ostalimi društvi - predvsem z Društvom vinogradnikov in ljubiteljev vina Kapela ter izvedbo zelo kvalitetnih tradicionalnih prireditev ter ohranjanje turistične, kulturne in vinogradniške dediščine) in vaščani Rihtarovcev (za urejenost vaškega jedra - gmajne, postavitev vaške brajde, ocvetličenje vaškega vodnjaka ter vzorno urejenost okolice). Bronasti priznanji sta prejela: stanovalci hiše na Kapelski cesti 28 v Radencih (za celotno skrb za urejenost hiše in okolice, ocvetličenost oken in balkona ter priložnostno - tematsko okrasitev dvorišča) inStanovanjska hiša družine Mauko na Panonski cesti 3 v Radencih (za vsakodnevno skrb za lepo urejeno okolico in vrt, za ocvetličena okna in balkone).

Priznanja sta prejemnikom izročila župan Občine Radenci Janez Rihtarič in predsednik komisije Rade Bakračević, vsi prejemniki priznanj pa so ob mikrofonu izrekli zahvalo ter obljubili podobno skrb za okolje tudi v naprej.

Nimaš pravic, registriraj se

   

Himna NK Radenska-Slatina  

   

Lestvica - člani  

POMURSKA NOGOMETNA LIGA
7. Radenska Slatina 16
8. ŠD NK Križevci 14
9. Goričanka

13

10. Čarda Martjanci 12
11. Črenšovci 11
12. Rakičan 9
13. Olimpija Dolga Vas 9
14. ŠD Bogojina 8
   

Lestvica - U15  

        U15 - STAREJŠI DEČKI       
1. Mura 22
2. Rakičan 19
3. Ljutomer 18
4. Serdica-Goričanka 18
5. Radenska Slatina 15
6. Čarda Martjanci 12
7. ŠNK Bakovci 10
8. Kema Puconci 7
9. ŠD NK Križevci 3
10. ŠNK Radgona 0
   

Lestvica - U13  

        U13 B - MLAJŠI DEČKI       
1. Mura 2 17
2. Radenska Slatina 17
3. Kema Puconci 14
4. Apače 12
5. Tromejnik 10
6. Goričanka-Serdica 7
7. ŠNK Radgona 3
8. ŠD NK Križevci 0
   

Pridružite se nam  

   

Sponzorji  

   
© NK Slatina

counters-free.net