Naslednje tekme  

U13
Četrtek, 18.4., Ižakovci, ob 17. uri
Beltinci Ižakovci - NK Slatina

U11 - turnir
Sobota, 20.4., G. Petrovci, ob 10. uri

Mladinci
Sobota, 20.4., Križevci, ob 16.30 uri
NK Križevci - NK Slatina

Člani
Sobota, 20.4., Radenci, ob 16.30 uri
NK Slatina - ŠD Bogojina

   

Zadnje tekme  

Mladinci
NK Slatina - ŠD Bogojina 3:3

Člani
NK Bistrica - NK Slatina 1:1

   

Odličen vikend za selekciji U9 in U11

V soboto, 17.02, je na ekonomski šoli v Murski Soboti potekal nogometni turnir za selekciji U9 in U11, ki ga je organiziral nogometni klub Rakičan. Turnirja sta se udeležili tudi naši selekciji, ki sta obe dosegli odlične uvrstitve.

Prvi so na sceno stopili igralci U9, ki so igrali dopoldne. Naši fantje so trenutno v polnem pogonu in imajo ogromno turnirjev. Pri njih se je videlo malce utrujenosti in zaspanosti, zaradi katere niso igrali kot na prejšnjih turnirjih. Toda kljub temu so uspeli skupino zaključiti kot drugi in se uvrstiti v polfinale. V skupini so dvakrat zmagali in dvakrat remizirali. V polfinalu jih je čakala tekma proti Veržeju. Nasprotnik se je izkazal kot trd oreh in zmagovalca po rednem delu ni bilo. Sledili so kazenski streli po katerih so več sreče imeli Veržejčani in se uvrstili v finale. Naše je čakala tekma za 3. mesto proti NŠ Muri. In ravno na zadnji tekmi so naši »špartanci« znova pokazali svoj pravi obraz in brez večjih težav tekmo dobili.  Kljub malce slabšemu dnevu pa veseli dejstvo, da jih nobena ekipa ni mogla nadigrati in da po rednem delu niso izgubili tekme. Zato je bil prav gotovo zaslužen tudi vratar Maj Hakl, ki si je z odličnimi obrambami prislužil tudi naziv naj golmana.

Popoldne pa je bil rezerviran za selekcijo U11. Ta je polna energije pričakala turnir in ga odlično odprla. Dosegli so en remi in dve zmagi, kar je pomenilo, da bo odločala zadnja tekma. Zadnji so jim nasproti stali NK Maribor. Naši so se borili odlično, a na koncu priznali premoč nasprotniku, ki je dosegel minimalno zmago. Stvari v skupini so se zapletle, saj so naši in Varaždin imele vse popolnoma enako (medsebojno razmerje, gol razliko…). Sledili so kazenski streli in sicer samo en predstavnik pri posameznih ekipah. Filip Farič je odlično ubranil kazenski strel, Tosja Mlinarič pa je samo potrdil uvrstitev v polfinale. Naši so tako lahko zaigrali brez pritiska in popolnoma umirjeno. V polfinalu so naleteli na drugo ekipo Maribora, ki je zmagala v drugi skupini. Kljub odlični borbi in požrtvovalnosti, so tudi tokrat morali priznati premoč nasprotniku iz Maribora. Sledila je tekma za 3. mesto proti ekipi NK Puconci. Tekma je bila zelo zanimiva in napeta, končala pa se je z neodločenim izidom. Tudi tokrat so sledili kazenski streli. »Sreča spremlja hrabre« pravijo in to se je tudi potrdilo. Po dveh odličnih obrambah Filipa Fariča in odličnemu izvajanju kazenskih strelov, se je selekcija U11 veselila odličnega 3. mesta. Zaostali so samo za dvema ekipama NK Maribora, ki sta povsem zasluženo prišli v finale. Naši fantje so si ta rezultat še kako zaslužili in seveda upamo, da jim bo vlil še dodatno motivacijo za nadaljnje treniranje.

 

U9

Skupinski del

NK RADENSKA SLATINA : NK BAKOVCI  1:0

NK RADENSKA SLATINA : NK LJUTOMER  0:0

NK RADENSKA SLATINA : NŠ MURA  0:0

NK RADENSKA SLATINA : NK KEMA PUCONCI  1:0

Polfinale

NK RADENSKA SLATINA : NK VERŽEJ  1:1 (2:3 P)

za 3. mesto

NK RADENSKA SLATINA : NŠ MURA  2:0

 

Igrali so: Maj Hakl, Jan Fras, Gal Vršič, Amadej Filipčič, Jaka Zamuda, Alen Balažic, Jan Kolar, Lars Vogrin, Anej Vertačnik

Trener: Mitja Senčar

Predstavnika ekipe: Izidor Klemenčič in Dejan Podlesek

 

U11

Skupinski del

NK RADENSKA SLATINA : NK VARAŽDIN  0:0

NK RADENSKA SLATINA : NK GANČANI  3:1

NK RADENSKA SLATINA : NK LJUTOMER  2:O

NK RADENSKA SLATINA : NK MARIBOR VIJOLIČNI  0:1

Polfinale

NK RADENSKA SLATINA : NK MARIBOR BELI  1:3

Za 3.mesto

NK RADENSKA SLATINA : NK KEMA PUCONCI  1:1 (2:0 P)

 

Igrali so: Filip Farič, Anej Mlinarič, Tosja Mlinarič, Jan Lesjak, Leon Nemec, Jaka Zamuda, Gal Vršič, Žan Uhan

Trenerja: Mitja Senčar in Dejan Podlesek

Vodja: Izidor Klemenčič

Nimaš pravic, registriraj se

   

Himna NK Radenska-Slatina  

   

Lestvica - člani  

1. Čarda Martjanci 31
2. Rakičan 30
3. Radenska Slatina

28

4. Goričanka 21
5. Križevci 21
6. Bogojina 9
7. Bistrica 9
8. Dobrovnik 7
   

Lestvica - mladinci  

7. Grad 24
8. Avto Rajh Ljutomer 18
9. Radenska Slatina 17
10. Goričanka 9
11. Kema Puconci 3
12. Tromejnik 0
   

Pridružite se nam  

   

Sponzorji  

   
© NK Slatina