Naslednje tekme  

U15
20.10., Radenci
Slatina - Puconci

Člani
25.10., Turnišče
Slatina - Čarda

   

Turnir "Zmajevo gnezdo 2018"

V soboto, 24.03, se je selekcija U9 udeležila najmočnejšega dvoranskega turnirja v Sloveniji. Zmajevo gnezdo je turnir na katerem lahko vidimo najboljše nogometne šole iz celotne bivše Jugoslavije. Tudi letos je bilo temu tako in naši »špartanci« so se odpravili v Ljubljano, da se udarijo z najboljšimi. V konkurenci 32 odličnih ekip, se jim je uspelo prebiti med 8 najboljših. Odličen uspeh, ki bi lahko z malce več sreče še izboljšali.

Vse skupaj se je začelo zjutraj ob 7.30, ko je avtobus zapustil Radence in se odpravil proti Ljubljani. Po prihodu na prizorišče, so si fantje pogledali okolico in se počasi pripravili na turnir. Prvi so jim nasproti stali igralci Škofje Loke. Naši so odlično odprli tekmo in povedli z 1:0. Do konca tekme se rezultat ni spremenil in Slatinarji so se veselili prve zmage. Nato pa je sledil prvi večji preizkus. Nasproti jim je stala ekipa Domžal, ki velja za eno najboljših nogometnih šol v Sloveniji. Spremljali smo izjemno napeto tekmo, z priložnostmi na obeh straneh. Naši so uspeli odbiti zadnje napade Domžal in prišli do zaslužene točke, ki se je zdela kot zmaga. Za konec skupinskega dela je sledila še tekma z Jesenicami, ki je odločala o potniku v osmino finala. Slatinarji so hitro povedli in dobro odprli tekmo. Toda nasprotnik se ni dal in je uspel izenačiti, do konca pa je bilo še dovolj časa za preobrat. Toda hitro so strnili vrste in tekmo pripeljali mirno do konca. Na koncu je bila točka dovolj in naši so se veselili uvrstitve v osmino finala. V osmini finala jih je čakala ekipa NK Bregane iz Hrvaške. Toda do tekme je bilo še kar veliko časa in naši so ta čas izkoristili za spoznavanje okolice in spremljanje zunanjih turnirjev (U10 in U11). Po dolgem premoru (treh ur) je končno napočil čas za tekmo in začeli so se izločilni boji. Hiter in odločen začetek naših je privedel do dveh hitrih zadetkov. Gostje so do konca uspeli zadeti, a je bilo to premalo. Naši »špartanci« so se veselili preboja med osem. Sledila je četrtfinalna tekma z Domžalami 2. Pri naši ekipi se je že poznala utrujenost, kar je nasprotnik uspel izkoristiti in hitro povedel z dvema zadetkoma. Slatinarji se niso predali in so uspeli znižati na 2:1. Na koncu jim ni uspelo izenačiti rezultata in napredovanja so se veselili Domžalčani. Kljub temu pri naših ni bilo videti žalosti, saj so se zavedali kakšen velik podvig jim je uspel. Na enem najmočnejših dvoranskih turnirjev v Sloveniji, jim je med 32 ekipami uspelo priti med 8 in dokazati, da se lahko kosajo z vsako ekipo. To potrdi tudi dejstvo, da sta se kasneje v finalu udarili obe ekipi Domžal. Za njih je bil to še en dokaz več, da dobro trenirajo in da so na pravi poti.

Skupinski del:
NK Radenska Slatina : NK Škofja Loka  1:0
NK Radenska Slatina : NK Domžale  0:0
NK Radenska Slatina : NK Jesenice  1:1

Osmina finala:
NK Radenska Slatina : NK Bregane  2:1

Četrfinale:
NK Radenska Slatina :  NK Domžale2  1:2

Igrali so : Mai Hakl, Jan Fras, Gal Vršič, Amadej Filipčič, Jaka Zamuda, Jan Kolar, Maj Balažic, Alen Balažic, Anej Vertačnik, Lars Vogrin
Trener : Mitja Senčar
Vodja : Izidor Klemenčič

Za vse skupaj je bilo to neko novo doživetje in super izlet. Selekcija U9 že pridno trenira na travi, kjer se pripravlja na naslednje turnirje.

   

Himna NK Radenska-Slatina  

   

Lestvica - člani  

POMURSKA NOGOMETNA LIGA
4. Grad 16
5. Hotiza 15
6. Turnišče

14

7. Čarda Martjanci 13
8. Tromejnik 13
9. Mlinopek Križevci 12
10. Radenska Slatina 10
11. Polana 9
   

Lestvica - U17  

               U17 - KADETI              
1. Gančani 12
2. Avto Rajh Ljutomer 7
3. Čarda Martjanci 7
4. ND Beltinci 3
5. Radenska Slatina 3
6. Serdica Kl. Šinko 0
7. Križevci 0
   

Lestvica - U15  

        U15 - STAREJŠI DEČKI       
1. Radenska Slatina 10
2. Mura 6
3. Čarda Martjanci 4
4. Apače 3
5. Kema Puconci 2
6. Tromejnik 0
   

Lestvica - U13  

        U13 B - MLAJŠI DEČKI       
1. Radenska Slatina 12
2. Goričanka 9
3. Mura 2 6
4. Čarda 2 6
5. Tromejnik 3
6. Kema Puconci 3
7. Apače 3
8. Šalovci 3
9. Križevci 0
10. Cankova 0
   

Pridružite se nam  

   

Sponzorji  

   
© NK Slatina

counters-free.net