Naslednje tekme  

U15
20.10., Radenci
Slatina - Puconci

Člani
25.10., Turnišče
Slatina - Čarda

   

Odličen začetek novega leta za selekcijo U9

V nedeljo, 7. 1. se selekcija U9 udeležili turnirja v Ljutomeru. V konkurenci 12. ekip iz celotne Slovenije, so znova pokazali vse svoje sposobnosti in si priigrali odlično drugo mesto.

Za naše fante se je vse skupaj začelo ob 10.00 dopoldne, ko je bila na sporedu njihova prva tekma v skupinskem delu. Zbranost in dobra igra je prinesla prvo zmago nad ekipo NK Puconci. Na 2. tekmi so jim nasproti stali igralci Veržeja. Nasprotnik se je izkazal za trd oreh, a so Slatinarji vseeno dobili tekmo z minimalno prednostjo. Na zadnji tekmi v skupini so jim nasproti stali igralci ekipe Ljutomer 2, ki pa se niso mogli kosati z našo ekipo. Skupinski del so zaključili kot prvouvrščeni, brez prejetega gola. Sledila so polfinalna srečanja v katera se je uvrstilo 6 ekip, kasneje v finale pa 3. Naše fante je čakala tekma proti NŠ Gorišnici. Odločen začetek tekme in zbranost v obrambi jim je prinesla novo zmago in uvrstitev v finale turnirja. V finale so se uvrstili tudi NK Odranci in NŠ Mura. Prvi so jim nasproti stali NK Odranci, ki so v skupinskem delu prikazali dobro igro. Hiter in dinamičen začetek je Slatinarjem prinesel hitro vodstvo z dvema zadetkoma. Gostje iz Odranec so v nadaljevanju uspeli znižati rezultat, a je bilo to premalo. Naši so se veselili prve zmage in čakala jih je samo še ena tekma. Mura je premagala Odrance, kar je pomenilo, da se bosta za prvo mesto udarila Slatina in NŠ Mura. Tekma se je kot vselej začela zelo dinamično in tudi tokrat so Slatinarji prišli do hitrega vodstva. Toda gostje so hitro odgovorili in rezultat je bil izenačen na 1:1. Našo ekipo je doletela tudi manjša nesreča, saj sta se v finalu poškodovala kar dva igralca. A niti to jih ni zmotilo in znova so prišli do vodstva. Toda nasprotnik je tudi tokrat našel pot do mreže in z kar nekaj sreče (po strelu nasprotnika je žoga zadela enega od naših igralcev in se preusmerila v gol) uspel rezultat znova izenačiti. Tekma je tekla naprej in spremljali smo priložnosti na obeh straneh. In ravno ko je tekla zadnja minuta tekme, so nasprotniki dobili prosti udarec iz nevarne razdalje in zadeli. Muraši so se tako veselili zmage in prvega mesta na turnirju. Tudi tokrat nam je zmanjkalo malce sreče, saj so skozi celoten turnir igrali odlično in prikazali res lep nogomet. Toda ne glede na vse, je drugo mesto odličen uspeh in naši fantje so zadovoljni zapustili Ljutomer. Ne gre pa pozabiti izjemnih staršev in vseh podpornikov selekcije U9, ki so skozi celoten turnir glasno navijali in spodbujali naše fante.

Skupinski del:

NK SLATINA : NK PUCONCI  2:0

NK SLATINA : NK VERŽEJ  1:0

NK SLATINA : NK LJUTOMER2  2:0

Polfinale:

NK SLATINA : NŠ GORIŠNICA  1:0

Finale:

NK SLATINA : NK ODRANCI  2:1

NK SLATINA : NŠ MURA  2:3

Igrali so: Jan Kolar, Anej Vertačnik, Svit Delak, Jan Fras, Gal Vršič, Amadej Filipčič, Alen Balažic, Jaka Zamuda, Lars Vogrin

Naše selekcije so že polnem pogonu in pridno trenirajo naprej. Za selekcijo U9 je bil to prvi turnir v letošnjem letu, v naslednjih treh mesecih pa se odpravljajo še na mnoge druge. Tudi ostale selekcije bodo v naslednjih mesecih zelo aktivne, saj jih čaka kar nekaj turnirjev.

   

Himna NK Radenska-Slatina  

   

Lestvica - člani  

POMURSKA NOGOMETNA LIGA
4. Grad 16
5. Hotiza 15
6. Turnišče

14

7. Čarda Martjanci 13
8. Tromejnik 13
9. Mlinopek Križevci 12
10. Radenska Slatina 10
11. Polana 9
   

Lestvica - U17  

               U17 - KADETI              
1. Gančani 12
2. Avto Rajh Ljutomer 7
3. Čarda Martjanci 7
4. ND Beltinci 3
5. Radenska Slatina 3
6. Serdica Kl. Šinko 0
7. Križevci 0
   

Lestvica - U15  

        U15 - STAREJŠI DEČKI       
1. Radenska Slatina 10
2. Mura 6
3. Čarda Martjanci 4
4. Apače 3
5. Kema Puconci 2
6. Tromejnik 0
   

Lestvica - U13  

        U13 B - MLAJŠI DEČKI       
1. Radenska Slatina 12
2. Goričanka 9
3. Mura 2 6
4. Čarda 2 6
5. Tromejnik 3
6. Kema Puconci 3
7. Apače 3
8. Šalovci 3
9. Križevci 0
10. Cankova 0
   

Pridružite se nam  

   

Sponzorji  

   
© NK Slatina

counters-free.net