Naslednje tekme  

U15
20.10., Radenci
Slatina - Puconci

Člani
25.10., Turnišče
Slatina - Čarda

   

Nova praznična izkušnja za selekcijo U9

Prejšnji vikend so se naši fantje mudili v Zagrebu, na mednarodnem turnirju Kids Winter Trophy. Na turnirju, ki je potekal dva dni, je nastopilo več kot 150 ekip v desetih starostnih kategorijah. Na turnirju so nastopili tudi naši fantje U9, ki jih je žreb uvrstil v skupino E. Njihovi nasprotniki so bili NK Pregrade, NK Karlovac in ŠN Lav.

Po dolgi vožnji in nekaj postankih so naši fantje prispeli v Zagreb, popolnoma pripravljeni na turnir. Fantje so že nestrpno čakali na prvega nasprotnika, ki pa ga na žalost ni bilo. NK Pregrade se zaradi neznanih razlogov niso udeležili turnirja in naši fantje so prejeli prve tri točke. Naslednji so jim nasproti stali NK Karlovac. Nasprotniki so izkoriščali ozko igrišče in so svoje priložnosti iskali iz avtov. Naši fantje so poskušali z igro priti do morebitnega zadetka in to jim je tudi dvakrat uspelo. Slatinarji so dvakrat povedli z 1:0 in 2:1, a so gostje dvakrat izenačili. In tako so se iztekale zadnje sekunde tekme in gostje so uspeli zadeti še tretjič iz avta in si tako priboriti tri točke. Našim je zmanjkalo malce športne sreče, a čakala jih je še ena tekma. Zadnji so jim nasproti stali NŠ Lav. V zanimivi tekmi, ki so jo nasprotniki začeli odlično in povedli že po pol minute igre, smo videli ogromno priložnosti. Slatinarji se kljub prejetemu golu niso pustili zmotiti in so hitro stvari postavili na svoje mesto. Do konca tekme so zadeli trikrat in tekmo dobili z rezultatom 3:1. Tako so si zagotovili mesto v osmini finala in tudi igranje naslednji dan. Po končanem skupinskem delu je sledilo veselje in pot proti hotelu. Po napornem dnevu je bil prihod v hotel pravo olajšanje. Sledila je ekipna večerja, kjer je vladalo odlično vzdušje in ekipa je res zgledala kot prava družina. Po končani večerji pa je sledil že tako pričakovan in zaslužen počitek.

Naslednji dan so se polni energije in pripravljeni na tekmo, odpravili nazaj v Športni center Universum, kjer jih je čakala tekma osmine finala proti NŠ Talent Splitu. Nasprotnik je skozi skupinski del prikazal dobre igre in je veljal za favorita turnirja. Toda naši fantje se nasprotnika niso ustrašili in so pokazali svoj pravi obraz. Spremljali smo izjemno borbeno tekmo s premočjo naše ekipe. Toda nogomet je zelo nepredvidljiva igra in gostje so to tudi potrdili. Po premoči naše ekipe, so si gostje iz Splita priigrali svojo edino resno priložnost na tekmi in jo izkoristili. Kljub zaostanku se naši fantje niso predali in so z vso močjo iskali izenačujoč zadetek. Priigrali so si kar nekaj priložnosti, a je bil gostujoči vratar ves čas na mestu. Svoje je naredil tudi sodnik, ki je z nekaj napačnimi odločitvami v obup spravljal naše igralce in navijače. Zadnje minute tekme smo odigrali z igralcem manj, saj je bil izključen eden od naših fantov. Tudi to je bila še ena izmed nenavadnih sodniških odločitev. Ampak kljub igralcu manj, so se borili do konca in napadali nasprotnikov gol. Žoga na žalost ni hotela v gol in športno so morali čestitati nasprotniku. Kljub porazu je bilo v igri videti veliko pozitivnih in spodbudnih stvari. Naši fantje so dokazali, da se lahko kosajo z vsako ekipo. To pove tudi dejstvo, da so končni zmagovalci turnirja postali NK Karlovac, ki so nas v skupinskem delu zgolj po sreči premagali. Za naše fante je bila to ena lepa izkušnja, kjer so spoznali nove kraje in nove ekipe.

Igrali so: Jan Kolar, Anej Vertačnik, Jan Fras, Gal Vršič, Amadej Filipčič, Jaka Zamuda, Alen Balažic, Lars Vogrin, Žan Štefanec

Trener: Mitja Senčar

Predstavnik ekipe: Izidor Klemenčič (vodja nogometne šole)

Zdaj nas čaka še en teden treningov, nato pa sledi kratek zimski počitek, kjer si bomo nabrali nove moči in energijo za nadaljevanje sezone. Po kratkem počitku sledi turneja pomurskih turnirjev, kjer bodo naši fantje ciljali najvišja mesta. Do tedaj pa bodo pridno trenirali in se pripravljali na nove izzive.

   

Himna NK Radenska-Slatina  

   

Lestvica - člani  

POMURSKA NOGOMETNA LIGA
4. Grad 16
5. Hotiza 15
6. Turnišče

14

7. Čarda Martjanci 13
8. Tromejnik 13
9. Mlinopek Križevci 12
10. Radenska Slatina 10
11. Polana 9
   

Lestvica - U17  

               U17 - KADETI              
1. Gančani 12
2. Avto Rajh Ljutomer 7
3. Čarda Martjanci 7
4. ND Beltinci 3
5. Radenska Slatina 3
6. Serdica Kl. Šinko 0
7. Križevci 0
   

Lestvica - U15  

        U15 - STAREJŠI DEČKI       
1. Radenska Slatina 10
2. Mura 6
3. Čarda Martjanci 4
4. Apače 3
5. Kema Puconci 2
6. Tromejnik 0
   

Lestvica - U13  

        U13 B - MLAJŠI DEČKI       
1. Radenska Slatina 12
2. Goričanka 9
3. Mura 2 6
4. Čarda 2 6
5. Tromejnik 3
6. Kema Puconci 3
7. Apače 3
8. Šalovci 3
9. Križevci 0
10. Cankova 0
   

Pridružite se nam  

   

Sponzorji  

   
© NK Slatina

counters-free.net