Naslednje tekme  

Člani
Nedelja, 25.8., Kuzma, 17:00
Tromejnk - Slatina

   

Zadnje tekme  

Člani
Slatina - Malečnik 1:3

   

Športna nedelja za selekcijo U9

V nedeljo, 26.03.2017 so se naši mladi upi udeležili mednarodnega turnirja »Zmajevo gnezdo« v Ljubljani. Spada med najmočnejše turnirje v Sloveniji in je zelo dobro organiziran. Potekal v soboto in nedeljo, udeležilo pa se ga je 156 ekip v petih selekcijah. Na turnirju so zablesteli tudi naši fantje, ki so prikazali pravo borbo in željo.

 

V skupinskem delu so prikazali odlično igro in dosegli 2 zmagi in 1 remi. Premagali so Črnuče in Lesce z 2 proti 0 in remizirali proti prvoligašu iz Celja z 0 proti 0. Skupinski del so končali brez prejetega gola, kar je nakazalo na odlično igro in zbranost v obrambi. V osmini finala jih je čakal Aluminij, ki pa se je z nekaj sreče uvrstil v naslednji krog. Kljub obetavnemu začetku in nekaj priložnosti, so se zmage na koncu veselili igralci Aluminija. Neglede na poraz so naši fantje turnir zapustili zadovoljni, saj so prikazali odlično igro in dokazali, da se lahko kosajo tudi z najboljšimi ekipami.

Skupinski del:
NK Radenska Slatina : ND Črnuče  2:0
NK Radenska Slatina : NK Lesce  2:0
NK Celje : NK Radenska Slatina  0:0

Osmina finala:
NK Aluminij : NK Radenska Slatina  2:0

Postava: Leon Nemec, Jan Kolar, Jernej Koren, Anže Rakovec, Amadej Filipčič, Jaka Zamuda, Gal Vršič, Jan Fras, Alen Balažič

Trener: Mitja Senčar

Za naša fante je bila to prava dogodivščina in lepa izkušnja. Že sama pot do Ljubljane je bila naporna, a kljub temu zabavna. Po koncu turnirja pa je prišla tudi zaslužena nagrada, seveda postanek v McDonaldsu. V veliko pomoč našim fantom je bil tudi Anže Rakovec, iz NK Apač, ki se je odzval našemu povabilu in nam prišel pomagat. Njegova odlična igra je zagotovo pripomogla k dobrim rezultatom naših fantov. Anžetu in njegovim staršem se zahvaljujemo za odziv na povabilo in za pomoč na turnirju. Ne smemo pa pozabiti organizatorjev turnirja, ki so opravili odlično delo. Turnir je bil izpeljan brez napak in je privabil ogromno obiskovalcev. Skupno ga je obiskalo več kot 1600 otrok, ki so razkazovali svojo nogometno znanje. Turnir nas je zelo navdušil, zato se bomo z veseljem vrnili tudi naslednjo leto.

   

Himna NK Radenska-Slatina  

   

Lestvica - člani  

POMURSKA NOGOMETNA LIGA
7. Rakičan 1
8. Goričanka 0
9. Tromejnik Kuzma

0

10. Čarda Martjanci 0
11. Bogojina 0
12. Črenšovci 0
13. Aluvar Gančani 0
14. Radenska Slatina 0
   

Lestvica - U15  

        U15 - STAREJŠI DEČKI       
1. Mura 0
2. Čarda Martjanci 0
3. ŠD NK Križevci 0
4. Kema Puconci 0
5. ŠNK Bakovci 0
6. Rakičan 0
7. Radenska Slatina 0
8. Ljutomer 0
9. ŠNK Radgona 0
10. Serdica-Goričanka 0
   

Pridružite se nam  

   

Lestvica - U13  

        U13 B - MLAJŠI DEČKI       
1. Tromejnik 0
2. Apače 0
3. ŠNK Radgona 0
4. Kema Puconci 0
5. Radenska Slatina 0
6. Goričanka-Serdica 0
7. ŠD NK Križevci 0
8. Mura 2 0
   

Sponzorji  

   
© NK Slatina