Naslednje tekme  

Člani
Petek, 17.8., Radenci, 18.00
NK Slatina - Središče ob Dravi

Mladinci
Sobota, 18.8., Radenci, 17.30
NK Slatina - ŠD Bogojina

   

Zadnje tekme  

Mladinci
ŠD Bogojina - NK Slatina 5:2

Člani
ŠNK Radgona - NK Slatina 2:1

   

V 2. polčasu strli odpor Malečnika

V četrtek, 27.7., je na ŠRC Slatina NK Radenska Slatina odigrala 3 pripravljalno tekmo proti NK Malečniku. Ekipa, ki bo v tej sezoni krstno nastopila v 3. ligi vzhod se je tokrat prvič predstavila na domačem igrišču pred domačimi navijači.

V 1. polčasu sta si bili obe ekipi enakovredni, igra je večinoma potekala med obema kazenskima prostoroma, z le redkimi priložnostmi na obeh straneh. Slatinari so bili premalo zbrani v napadu in jim ni uspelo zadeti, medtem ko so igralci Malečnika uspeli zadeti že v 1. pravi priložnosti. Rezultat ob koncu 1. polčasa je bil minimalnih 0:1 za NK Malečnik.

V 2. polčasu so Slatinari prestavili prestavo višje in začeli oblegati gol Malečnika. Gostje pa so iskali svoje priložnosti iz protinapadov. Za izenačenje je poskrbel Miha Šilec, ki je z razdalje meril neubranljivo v desni zgornji vratarjev kot. Nekaj minut zatem je z roba kazenskega prostora natančno meril še Uroš Pihler in popeljal Slatino v vodstvo z 2:1. Za miren zaključek tekme je v zadnjih 10 minutah poskrbel Alen Lebar, ki je izkoristil nezbranost Malečnikove obrambe in povišal na 3:1. Končni rezultat 4:1 pa je v izdihljajih tekme z močnim in natančnim strelom pod prečko postavil Uroš Pihler.

Postava: Hozjan, Turk, Zemljič, Ajlec, Tušak, Kavaš, Ivanič, Šilec, Slekovec, Pihler, Šteiner

V 2. polčasu so vstopili: Sterniša, Potrč, Lebar, Sečko

V soboto, 29.7., bo ob 18:00 uri na ŠRC Slatina naslednja pripravljalna tekma. V goste prihaja NK AjDAS Lenart, ki nastopa v 3. SNL sever. Vabljeni.

   

Himna NK Radenska-Slatina  

   

Pridružite se nam  

   

Sponzorji  

   
© NK Slatina