Naslednje tekme  

   

Zadnje tekme  

   

Tromejnik visoko zmagal

Članska ekipa je v nedeljo, 25. 8. 2019, gostovala v Kuzmi, kjer se je pomerila z domačo ekipo NK Tromejnik. Domačini so pokazali, da veljajo za eno izmed najboljših ekip v ligi in dobili tekmo z rezultatom 4:0. Lanski tretjeligaš je hitro prišel do vodstva in do konca polčasa zadel še dvakrat. Naši fantje so ob polčasu strnili vrste in v drugi polčas vstopili z željo po preobratu. Na žalost so domačini ohranili svojo mrežo nedotaknjeno in uspeli zadeti še četrtič. Naša članska ekipa mora hitro strniti svoje vrste, saj jo že v soboto čaka domača tekma proti NK Goričanki.

Read more...

Slatina preko Apač v 2. krog pokala


Denis Kavaš in Žiga Zver

V soboto, 10. 8. 2019, je na bil na ŠRC Slatina odigran 1. krog pokala MNZ MS/NZS 2019/20 med NK Radensko Slatino in NK Apači. Že takoj v prvem polčasu so Slatinarji pokazali gostom kdo je gospodar na igrišču saj so že od prvega sodnikovega žvižga prevzeli pobudo. Ustvarili so si kar nekaj lepih priložnosti za zadetek vendar je bil gostujoči vratar vedno na pravem mestu. V 30. minuti pa je Denis Kavaš le uspel zadeti in rezultat na semaforju je pokazal na 1:0. Le nekaj minut za zadetkom je Žiga Zver z lepim zadetkom od daleč spet zatresel mrežo, vendar je sodnik zaradi prekrška gol razveljavil. V drugem polčasu so Slatinarji nadaljevali z napadalno igro. Rok Šteiner je v 55. minuti z roba kazenskega prostora lepo meril z levo nogo, vendar je vratar uspel odbiti njegov strel. Žoga se je odbila do Žige Zvera, ki je brez težav zadel za 2:0. Slatinarji so si pripravili še kar nekaj lepih priložnosti, vendar pa do spremembe rezultata do konca tekme več ni prišlo.

Read more...

Pripravljalne tekme članov

Naši člani so do sedaj pred novo sezono odigrali 3 pripravljalne tekme. Uspelo jim je zabeležiti 1 zmago in 2 poraza. V sredo jih čaka že nova pripravljalna tekma proti Murinim veteranom. Tekma bo odigrana na ŠRC Slatina ob 18.00 uri.

Read more...

Začetek priprav na novo sezono

Članska ekipa bo v sezoni 2019/2020 nastopala v Pomurski ligi (14 ekip).

1. Grad
2. Polana
3. Črenšovci
4. Turnišče
5. Tromejnik
6. Hotiza
7. Rakičan
8. Čarda Martjanci
9. Radenska Slatina
10. Goričanka
11. Križevci
12. Bogojina
13. Olimpija Dolga vas
14. Gančani
 
Opravljen je bil tudi žreb. 1. krog bo odigran v soboto, 17.8., ob 17:30 v Radencih proti NK Gančani. Razpored <-Klik

Read more...

Za konec zmaga proti Bistrici

V nedeljo, 2. 6. 2019, so Slatinarji gostovali na Srednji Bistrici pri NK Bistrici, kjer so odigrali še zadnjo tekmo Pomurske lige v sezoni 2018/2019. Slatinarji so krenili v tekmo z veliko željo po zmagi, saj bi jim zmaga prinesla končno 3. mesto na lestvici. Napadalna igra se je obrestovala in v 19. minuti je po napaki domačega vratarja Frčko zadel za 0:1. V 31. minuti je po izvajanju kota najviše skočil Ajlec in zadel za 0:2. V 39. minuti je iz 40 metrov natančno meril Govedič. Žoga je našla pot v mrežo v tik ob desnem stičišču prečke in vratnice. Rezultat polčasa je bil 0:3 za Slatino. V drugem polčasu je trener Fajdiga ponudil priložnost nekaterim mladincem. Slatinarji so še naprej nevarno oblegali domačega vratarja, vendar pa do konca tekme več ni prišlo do spremembe. S to zmago so tako Slatinarji osvojili 3. mesto v Pomurski ligi. Čestitamo.

Read more...

Slatina še tretjič v tej sezoni ugnala Bogojino

V soboto, 20. 4. 2019, je na ŠRC Slatina gostovala ekipa ŠD Bogojine. V prvem polčasu je igra potekala večinoma med obema kazenskima prostoroma brez kakšnih vidnejših priložnosti na obeh straneh. V izdihljajih prvega polčasa (44. minuta) je Blaž Govedič uspel Slatino povesti v vodstvo, ko je iz prostega strela z roba kazenskega prostora nevarno ustrelil proti vratom Bogojine, nasprotni igralec pa je spremenil let žoge tako, da je ta končala v mreži. V 52. minuti je Žiga Zver povišal vodstvo Slatine, ko je uspešno meril v daljši vratarjev kot z 20 metrov. Slatinarji so zatem imeli še kar nekaj lepih priložnosti, da bi povišali vodstvo, vendar je vratar z uspešnimi obrambami preprečeval povišanje vodstva. V 87. minuti so gostje uspeli znižati na 2:1 in za tem še par krat nevarno zapretili vendar pa do spremembe rezultata do konca tekme več ni prišlo.

Read more...

Remi proti Bistrici

V nedeljo, 14. 4. 2019, so Slatinarji gostovali na Srednji Bistrici pri NK Bistrici. Prvi polčas se je končal z rezultatom 0:0, kljub temu, da so si naši priigrali kar nekaj lepih priložnosti vendar je na koncu vedno zmanjkalo zbranosti pri zaključku. V 57. minuti drugega polčasa se je vztrajnost Slatinarjev končno obrestovala in Danijel Frčko je popeljalslatino v vodstvo z 1:0. Slatina bi lahko povedla z 2:0 iz enajstmetrovke, vendar pa je domači vratar uspešno posredoval in preprečil vodstvo. V 73. minuti s odomači po ivajanju kota uspeli izzid poravnati na 1:1. Do konca tekme so Slatinarji silovito napadali, vendar pa jim ni uspelo zadeti za zmago.

Read more...

   

Himna NK Radenska-Slatina  

   

Lestvica - člani  

POMURSKA NOGOMETNA LIGA
7. Radenska Slatina 16
8. ŠD NK Križevci 14
9. Goričanka

13

10. Čarda Martjanci 12
11. Črenšovci 11
12. Rakičan 9
13. Olimpija Dolga Vas 9
14. ŠD Bogojina 8
   

Lestvica - U15  

        U15 - STAREJŠI DEČKI       
1. Mura 22
2. Rakičan 19
3. Ljutomer 18
4. Serdica-Goričanka 18
5. Radenska Slatina 15
6. Čarda Martjanci 12
7. ŠNK Bakovci 10
8. Kema Puconci 7
9. ŠD NK Križevci 3
10. ŠNK Radgona 0
   

Lestvica - U13  

        U13 B - MLAJŠI DEČKI       
1. Mura 2 17
2. Radenska Slatina 17
3. Kema Puconci 14
4. Apače 12
5. Tromejnik 10
6. Goričanka-Serdica 7
7. ŠNK Radgona 3
8. ŠD NK Križevci 0
   

Pridružite se nam  

   

Sponzorji  

   
© NK Slatina

counters-free.net